Kategori arkiv: Svinge pornxxx

Heimdalsgade 1 cecilie beck ny kæreste

heimdalsgade 1 cecilie beck ny kæreste

har også været på Tennis-ferie sammen i foråret. Ville jeg ønske, at han havde fundet en anden, som jeg ikke betragtede som min veninde og gode kollega? Det fortæller hun i et interview med.

Heimdalsgade 1 cecilie beck ny kæreste - Cecilie

»At splitte en familie op på den måde var enormt hårdt. Til det forklarer TV 2-værten Cecilie Beck, at det at blive skilt virkelig er noget, der har flyttet hende i tilværelsen. Natasja Crone og Rasmus Tantholdt: Der bliver intet bryllup - Vi researcher lidt for hinanden. Cecilie Beck om Tantholdt: Lettere brud. Cecilie Beck har ikke tidligere ønsket at fortælle BT, om der er en ny mand i hendes liv, men i februar kom det frem, at hendes eksmand Rasmus Tantholdt havde fundet kærligheden på ny - i kollegaen Natasja Crone, der ligesom Cecilie Beck er vært. Vis mere, dengang forklarede Cecilie Beck, at hun havde det helt fint med, at de to havde fundet sammen. »Jamen det er sgu også fint. Ja, gu' ville jeg da så! For et år siden bekræftede Rasmus Tantholdt og Natasja Crone, at de dannede par, da de ankom arm i arm på den røde løber til Danmarks Indsamling 2017. Hvis det er sammen med Natasja, som jeg også holder utrolig meget af, så er det helt fint med mig sagde Cecilie Beck til BT sidste.

Videos

Anna Beck, Lesbian Tit Worship.

Ærlig Cecilie Beck: Heimdalsgade 1 cecilie beck ny kæreste

'Ja - og det foregår helt venskabeligt og udramatisk skrev hun. Hvis det er sammen med Natasja, som jeg også holder utrolig meget af, så er det helt fint med mig sagde hun. Siden har Cecilie Beck købt en stor lejlighed med fem værelser. »Vi er åbenlyst kærester, og det er sådan set det eneste, jeg kommer til at sige om det sagde Rasmus Tantholdt til. De der datingsider er ikke mig, så det bliver noget med at finde en igennem venner. »Jeg elsker Rasmus, han er fantastisk, og jeg ønsker ham alt godt her i verden.

0 svar til “Heimdalsgade 1 cecilie beck ny kæreste

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *