Kategori arkiv: Svinge pornxxx

Gratis erotik noveller erotiske noveller 1000

og komplimenter flød ud over mig, samtidig med at jeg vred og stønnede min liderlighed ud i rummet. De to snakkede løs om en masse jeg ikke vidste noget om, men jeg forstod dog på snakken, at de to boede sammen i en lejlighed i den anden ende af byen, ikke så langt fra hvor jeg selv boede. Var vi alle tre nøgne.

Gratis, sexnoveller: Gratis erotik noveller erotiske noveller 1000

Jeg slappede dejligt af, og lod hænderne falde ned på hver side af mig, hvor de landede i hvert sit skød, og mærkede hver sin stive pik. Han smed omgående bukserne igen og lagde sig. Det var en dag jeg var meget liderlig, så jeg sad foran computeren og så på billeder over nettet. Snakken faldt igen ret hurtigt på sex, og Anders fortalte Torben om noget af det vi havde talt sammen om på stranden. Men far jeg ved ikke hvordan man gør. Jeg prøvede at flytte hovedet, men det var alligevel så ophidsende at se på, at jeg måtte kikke, så jeg fik sperm i hele hovedet. Spurgte en af dem, og som sagt så gjort. Da hun havde tømt sig, lagde hun sig ned og slikkede mit ansigt rent for al spermen, det var bare det frækkeste jeg til dato har oplevet.

Gratis erotik noveller erotiske noveller 1000 - Populære links

En halv time blev det varmt for ryggen, og jeg måtte vende mig. Jeg hev hende ind mod pikken og hun tog den i munden, det var meget svært kunne jeg se, hun kunne næsten ikke trække vejret, men jeg var ligeglad, jeg hev hendes hoved frem og tilbage. 1000 tanker fløj igennem mit hoved inden jeg sagde ja tak. Jeg gik ud og lukkede døren, ventede lidt og gik så ind igen, der lå hun på sengen, med benene spredt og hånden i trusserne. Jeg tog hende op på skødet og trøstede hende, hun sad overskrævs på mig, jeg sagde: Så, så lille skat, så slemt er det jo heller ikke vel. Hun var skøn at røre ved, hun havde et par kilo for meget, men var ikke fed, bare dejlig buttet og blød. Vi pjattede og grinede, og da jeg sagde en sød bemærkning til Torben, bøjede han sig pludselig frem og gav mig ægte thai massage milf gangbang et lille kys på munden.

0 svar til “Gratis erotik noveller erotiske noveller 1000

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *